VioollesVioollerares Natasja van Doesburg heeft een bloeiende vioollespraktijk in Gouda en Krimpen aan de Lek.

Kernpunten in de vioollessen zijn professionaliteit in het onderwijzen van de viool naast een goede stimulerende, motiverende sfeer en een individuele doelstelling.
Per leerling wordt er gekeken welke vioolmethode het beste bij die persoon past en welk repertoire de voorkeur heeft. Zo spelen leerlingen bij mij naast de gebruikelijke werken van Vivaldi, Rieding, Mozart en Bach ook Ierse volksmuziek, Klezmer, zigeunermuziek, Kinderen voor Kinderen, tango en jazz.

Waarom zou u kiezen voor prive-onderwijs?
In mijn lessen staat een persoonlijke begeleiding voorop. Elke leerling wordt op zijn eigen niveau optimaal begeleid. Het instrument is dusdanig ingewikkeld om te leren spelen, dat groepslessen zullen resulteren in een gebrekkige basistechniek. Hierdoor zal de leerling zich nooit volledig kunnen ontwikkelen. Bij mij krijgt elke leerling vanaf het begin een optimale en degelijke begeleiding en zal daardoor snel en goed kunnen groeien.

Regelmatig organiseer ik leerlingenavonden, waarop elke leerling zich mag presenteren met zijn favoriete muziek.

Ik ben een groot voorstander van samenspel. In de lessen besteed ik er zeker aandacht aan.
Een paar keer per jaar is er in mijn praktijk een samenspelochtend, waarbij mensen op niveau kunnen samenspelen.
Ik stimuleer daarnaast het spelen in een ensemble of orkest.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij mij terecht voor vioolles. Maar ook volwassenen weet ik met hun leuke hobby te stimuleren en naar een mooi speelniveau te brengen.
Kennis van het notenschrift is niet nodig, wel gemakkelijk.

Naast de privélessen bestaat er de mogelijkheid van ensemble-coaching.

Ik heb een speciaal traject voor leerlingen die graag naar het conservatorium willen.
Dit traject is op het individu afgestemd. Zo kan ik een leerling intensief en heel doelmatig voorbereiden op de vakopleiding.
Dit traject omvat o.m. toonladders, etudes, voordrachtstukken uit diverse stijlperiodes, muziektheorie, pianobegeleiding en toelatingsvoorbereiding.

Violen zijn er in verschillende maten. Voor elke lichaamslengte is er een passende maat, bv. de hele viool, de halve viool, of de achtste viool. De viool is één van de goedkoopste huurinstrumenten. Als u een viool gaat uitzoeken voor uw kind, is het nodig dat hij of zij erbij is om de juiste maat te bepalen.

Ik ben aangesloten bij de Kunstenbond en werk conform hun richtlijnen voor de privémuziekpraktijk.

Ik ben aangesloten bij de ESTA (European String Teachers Association).

 

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik u naar mijn website www.vioollessen.nl, mijn uitgebreide website over vioolles en keyboardles.
Voor locaties, lesdagen en vakanties(niet up-to-date)  klik hier


Voor tarieven klik hier


Voor lesvoorwaarden klik hier


Home

Vioolles, vioollerares, vioolleraar, viooldocent, viooldocente, viool. Vioolleraar, vioollessen, vioollerares, viooldocent, viool, vioolles. Viooldocent, muziekles, vioolles, vioolleraar, vioollessen, viool. Viool, viooldocente, viooldocent, vioollerares, vioolleraar, vioolles, vioollessen. Vioollessen, viool, vioollerares, viooldocent, vioolleraar, vioolles.